Autoškola Instruktor

Vozni park

Objavljeno:

Od osnivanja svakom kandidatu pružamo individualan pristup, te i nakon položenog vozačkog ispita ostajemo mjesto na kojem su naši kandidati uvijek dobrodošli, te im ostajemo na raspolaganju za sva dodatne informacije vezane uz vožnju.

Mercedes A Klasa

Dizajn nove generacije A.klase je mladenački i moderan i nakon nadogradnje modela ima još veću privlačnost. Istaknuti prednji i stražnji dio, tri različite dizajnerske linije opreme, daju novoj A klasi besprijekoran izgled. Ovo auto čini vožnju čistim užitkom.

VW Golf

Nije ni čudo: novim dizajnom, snažnim dimenzijama i zadovoljavanjem najviših zahtjeva kvalitete novi Golf prenosi jasnu poruku. Njegov jasan i markantan dizajn uvjerava već na prvi pogled. Njegove plemenite površine ugodne na dodir i kvaliteta izrade naglašavaju vrijednost vozila.

Peugeot

Predstavljena na Ženevskom salonu, nova 208-ica opisana je kao auto koji u svim karoserijskim oblicima (karavan, kupe - kabrio) izgleda modernoi „suptilno uključuje nove stilske kodove Peugeota“.

Audi

Audi A1 je automobil njemačke tvornice Audi i proizvodi se od 2010. godine. Izrađuje na istoj platformi, kao i aktualni VW Polo i Seat Ibiza.

Mercedes

C-klasa je linija limuzina i karavana srednje klase, te hatchbacka kompaktne klase (samo u drugoj generaciji), koju proizvodi i prodaje Mercedes-Benz, a dosad je proizvedena u tri generacije. Zamjena je za model srednje klase 190. U vrijeme prve pojave na tržištu bio je najmanji i najpristupačnij model, sve do dolaska A-klase 1997.

Aprilia

Oba modela opremljena katalizatorom, norma Euro 3. Na supermotu se počinje ugrađivati aluminijska stražnja vilica, oslonci za suvozača također od aluminija, novi dizajn spremnika goriva i prednje maske.

Yamaha

Zahvaljujući dinamičnom stilu, iznimno odzivnom agregatu hlađenim tekućinom te okviru visokih specifikacija, Yamaha X-MAX 250 nudi impresivne performanse i svakodnevnu praktičnost.

Izdvajamo

POLOZITE ISPIT ZA VOZACA AUTOTAXI VOZILA

Pročitaj više

Kategorije

  • A2

    Kategorija

    Motocikli sa ili bez bočne prikolice, čija snaga ne prelazi 35 kW i čiji omjer snaga/masa ne prelazi 0,2 kW/kg, a ne potječu od vozila čija je snaga dvostruko veća i više.

    Pročitaj više

Online ispiti

Kako bismo dodatno pripremili naše kandidate kreirali smo nekoliko online ispitnih primjera

Kontaktirajte nas

Instruktori i predavači Autoškole Instruktor Split profesionalci su koji će vas upoznati sa svim potencijalnim opasnostima sudjelovanja u prometu, ali isto tako vas osposobiti da ih vješto izbjegnete. Nije nam cilj olakšati vam stjecanje vozačkih kategorija, već vas kao partneri u školovanju kvalitetno pripremiti da ih zaslužite vlastitim znanjem.

Kontaktirajte nas