Online ispiti

Propisi u cestovnom prometu

Stalo nam je da kao polaznik/ca naše škole budete kvalitetno pripremljeni za ispite Prometnih propisa i sigurnosnih pravila.  U tu svrhu smo pripremili online ispite provjere znanja s kojima možete sami provjeriti svoje poznavanje zakonskih pravila ponašanja u prometu, ovisno o vozačkoj kategoriji za koju želite steći znanja i dozvolu.

Online ispiti su samo provjera već stečenih znanja, ali vas bez obzira što njima nemate mogućnosti stjecanja vozačke dozvole pozivamo da ih koristite kao alat za učenje (simulaciju ispita) koji će vam olakšati službeni ispit kod nas u autoškoli.

Pitanja za ispite se softwerski miješaju tako da ćete sa svakom novom provjerom dobiti neka nova pitanja. Na taj način svjesni ste da na pravom ispitu možete očekivati bilo koje pitanje.

Testiraj svoje znanje →

Izdvajamo

POLOZITE ISPIT ZA VOZACA AUTOTAXI VOZILA

Pročitaj više

Kategorije

  • C

    Kategorija

    Motorna vozila čija je najveća dopuštena masa iznad 7.500 kg

    Pročitaj više

Online ispiti

Kako bismo dodatno pripremili naše kandidate kreirali smo nekoliko online ispitnih primjera

Kontaktirajte nas

Instruktori i predavači Autoškole Instruktor Split profesionalci su koji će vas upoznati sa svim potencijalnim opasnostima sudjelovanja u prometu, ali isto tako vas osposobiti da ih vješto izbjegnete. Nije nam cilj olakšati vam stjecanje vozačkih kategorija, već vas kao partneri u školovanju kvalitetno pripremiti da ih zaslužite vlastitim znanjem.

Kontaktirajte nas