Autoškola Instruktor

Vozni park

Objavljeno:

Od osnivanja svakom kandidatu pružamo individualan pristup, te i nakon položenog vozačkog ispita ostajemo mjesto na kojem su naši kandidati uvijek dobrodošli, te im ostajemo na raspolaganju za sva dodatne informacije vezane uz vožnju.

Mercedes A Klasa

Dizajn nove generacije A.klase je mladenački i moderan i nakon nadogradnje modela ima još veću privlačnost. Istaknuti prednji i stražnji dio, tri različite dizajnerske linije opreme, daju novoj A klasi besprijekoran izgled. Ovo auto čini vožnju čistim užitkom.

VW Golf

Nije ni čudo: novim dizajnom, snažnim dimenzijama i zadovoljavanjem najviših zahtjeva kvalitete novi Golf prenosi jasnu poruku. Njegov jasan i markantan dizajn uvjerava već na prvi pogled. Njegove plemenite površine ugodne na dodir i kvaliteta izrade naglašavaju vrijednost vozila.

Peugeot

Predstavljena na Ženevskom salonu, nova 208-ica opisana je kao auto koji u svim karoserijskim oblicima (karavan, kupe - kabrio) izgleda modernoi „suptilno uključuje nove stilske kodove Peugeota“.

Audi

Audi A1 je automobil njemačke tvornice Audi i proizvodi se od 2010. godine. Izrađuje na istoj platformi, kao i aktualni VW Polo i Seat Ibiza.

Mercedes

C-klasa je linija limuzina i karavana srednje klase, te hatchbacka kompaktne klase (samo u drugoj generaciji), koju proizvodi i prodaje Mercedes-Benz, a dosad je proizvedena u tri generacije. Zamjena je za model srednje klase 190. U vrijeme prve pojave na tržištu bio je najmanji i najpristupačnij model, sve do dolaska A-klase 1997.

Aprilia

Oba modela opremljena katalizatorom, norma Euro 3. Na supermotu se počinje ugrađivati aluminijska stražnja vilica, oslonci za suvozača također od aluminija, novi dizajn spremnika goriva i prednje maske.

Yamaha

Zahvaljujući dinamičnom stilu, iznimno odzivnom agregatu hlađenim tekućinom te okviru visokih specifikacija, Yamaha X-MAX 250 nudi impresivne performanse i svakodnevnu praktičnost.

Izdvajamo

Iskoristite akcijsku cijenu za "B" kategoriju od 5920 kn, tečaj započinje 13.05.

Pročitaj više

Kategorije

  • A

    Kategorija

    Motocikli sa ili bez bočne prikolice čiji radni obujam motora iznosi najmanje 490 cm2 snage motora iznad 35 kW

    Pročitaj više

Online ispiti

Kako bismo dodatno pripremili naše kandidate kreirali smo nekoliko online ispitnih primjera

Kontaktirajte nas

Instruktori i predavači Autoškole Instruktor Split profesionalci su koji će vas upoznati sa svim potencijalnim opasnostima sudjelovanja u prometu, ali isto tako vas osposobiti da ih vješto izbjegnete. Nije nam cilj olakšati vam stjecanje vozačkih kategorija, već vas kao partneri u školovanju kvalitetno pripremiti da ih zaslužite vlastitim znanjem.

Kontaktirajte nas